Starterbjudande för er i Waterfront!

Anslut er till Sunfleet - utan anslutnings- och månadsavgift de tre första månaderna.

Anslut ditt företag, utan anslutningsavgift och med tre fria månadsavgifter.

Har ni tillfälliga behov av bil? Strålande! Som företag i Waterfront Building har du just nu ett fint starterbjudande hos Sveriges största carsharing! Du betalar varken anslutningsavgift (ord. pris 1000 kr) eller någon månadsavgift (ord. pris 120 kr/mån och användare) de tre första månaderna.

Är ni intresserade av att ansluta er och ta del av erbjudandet, kontakta oss här och berätta att ni sitter i Waterfront, så hjälper vi er att komma igång. 

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy