Volvo Cars.

Med människan i centrum utvecklar våra ägare premiumprodukter i absolut världsklass. Hos Sunfleet kan du hyra Volvos nya bilmodeller en timme, ett dygn, en helg eller precis så länge du vill.

Bilar, framtagna med omtanke. För människan.

Tillsamans med vår ägare kan vi erbjuda Volvobilar i världsklass.

Sedan 1927 har Volvo utvecklat produkter med människan i Centrum. Med säkerhet som en grundpelare och med drivkraften att förenkla människors tillvaro har stora innovationer och tekniska framsteg varit möjliga. 

Läs mer om våra Volvomodeller
Volvo C30 Electric, Volvo V40, Volvo V60, Volvo XC60, Volvo V70Volvo V90, Volco XC90.

Besök Volvocars sajt för att läsa mer. Där kan du bland annat testa tjänsten bygg din Volvo, läsa mer om privatleasing och lära dig mer om hur Volvo ser på Omtanke.

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy