--- title: Bilmodell ---

Volvo S90

Specifikationer

Utrustad med ISO-fix-fästen i baksätet, rails för enkel montering av takräcke samt Volvo On Call SOS-tjänst. Har Navigator, Bluetooth och USB-uttag

 

Bilen är utrustad med Apple CarPlay 8 och Android Auto

CarPlay och Android Auto ger dig möjligheten att använda vissa appar i din telefon via bilen för att t.ex. spela musik eller lyssna på podcasts. Interaktionen sker via bilens centerdisplay eller telefonen. Om du har en iPhone måste Siri röststyrning vara aktiverad innan användning av CarPlay.

Funktionsvyn När du sveper från vänster till höger i hemvyn kommer du till funktionsvyn.

Härifrån aktiveras/deaktiveras olika bilfunktioner, t.ex. Bakre solgardin *, Parkeringsassistans och Lane Keeping Aid. De aktiveras/ deaktiveras med ett tryck på respektive symbol. Vissa funktioner öppnas i ett eget fönster

Pilot Assist Pilot Assist12 är en komfortfunktion som kan hjälpa till att hålla bilen inom det egna körfältet och på ett förvalt avstånd till framförvarande fordon.

Pilot Assist väljs och aktiveras med vänster rattknappsats. För att styrhjälpen skall fungera krävs bl.a. att föraren har händerna på ratten och att körfältets sidomarkeringar är synliga. När styrhjälp är aktivt visar förardisplayen en GRÖN rattsymbol.

 

Quik guide:

http://az685612.vo.msecnd.net/pdfs/4d45816827bd927a4bfc629f1df2d640093f5049/S90_QuickGuide_MY18_sv-SE_TP25048.pdf

Boka en Volvo S90 nära dig.

Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy