Boka din sommarbil idag.

Sommarledigheten närmar sig med stormsteg och det är dags att planera in besöken till släkten, badhelgen med familjen eller din årliga getaway med vännerna.  

För att förenkla din planering öppnar vi nu upp för sommarbokningar, det innebär att du redan nu kan boka bil fram till sista augusti. 

Bil under en längre tid?

Boka bil under en hel vecka och nyttja våra fasta veckopriser. Priset varierar beroende på vilket medlemskap du har och vilken bilmodell du väljer. 

Här kan du läsa mer om våra medlemskap och priser

Billigare bil över sommaren? Byt medlemskap.

Har du planer på att öka ditt användande över sommaren? Då är ett hett tips är att dra nytta av våra flexibla medlemskap.

Du byter enkelt ditt medlemskap under din profil och är inte bunden till medlemskapet under en längre tid, utan byter fritt mellan medlemskapen med endast en månads bytestid när du byter från ett större till ett mindre medlemskap. 

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy