Boka din sommarbil idag.

Sommarledigheten närmar sig med stormsteg och det är dags att planera in besöken till släkten, badhelgen med familjen eller din årliga getaway med vännerna.  

För att förenkla din planering öppnar vi nu upp för sommarbokningar, det innebär att du redan nu kan boka bil fram till sista augusti. 

Bil under en längre tid?

Boka bil under en hel vecka och nyttja våra fasta veckopriser. Priset varierar beroende på vilket medlemskap du har och vilken bilmodell du väljer. 

Volvo V40 under en hel vecka (kilometerpris tillkommer)
One: 3 945 kr | Small: 2 499 kr | Medium: 2 225 kr | Large: 1 629 kr

Här kan du läsa mer om våra medlemskap och priser

Billigare bil över sommaren? Byt medlemskap.

Har du planer på att öka ditt användande över sommaren? Då är ett hett tips är att dra nytta av våra flexibla medlemskap.

Du byter enkelt ditt medlemskap under din profil och är inte bunden till medlemskapet under en längre tid, utan byter fritt mellan medlemskapen med endast en månads bytestid när du byter från ett större till ett mindre medlemskap. 

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy