Samarbetspartners.

Tillsammans med våra partners stärker vi vårt erbjudande och skapar mervärden för medlemmarna. Sunfleet samarbetar med flera välkända varumärken. Här är några av dem:

Världens största biluthyrningsföretag. Hertz finns i 154 länder, på fler än 8 000 platser. En bil i sekunden, dygnet runt, hyrs ut via Hertz. Det blir i runda slängar 32 miljoner bilar om året det. 

Läs mer om vårt samarbete med Hertz här. 

Bilar av hög kvalitet med fokus på miljö och säkerhet. Så ser vi på Volvo, och det är därför våra pooler fulla av deras bilar. Men det finns en anledning till: Volvo äger Sunfleet. 

Läs mer om vårt samarbete med Volvo här. 

Rabatter och förmåner när du som mest behöver dem: Under studietiden. Mecenat-kortet gör blir livet lite enklare för de drygt en miljon studenter som pluggar i Sverige just nu.

Läs mer om vårt samarbete med Mecenat här

Sedan 1922 har Riksförbundet M Sverige verkat för bilistens bästa. Företaget lägger mycket kraft på trafiksäkerhetsfrågor, bland annat genom att stjärnmärka Europas vägnät utifrån ett flertal säkerhetsaspekter. Toppen, tycker vi.

Läs mer om vårt samarbete med Riksförbundet M Sverige här.

Sveriges största förmånssida för landets seniorer, med över 150 000 medlemmar. Här finns mängder av erbjudanden för alla 55+.

Läs mer om vårt samarbete med Seniordeal här.

Den största aktören på Linköpings bostadsmarknad. Stångåstaden och Sunfleet har haft ett framgångsrikt samarbete sedan 2006. Förmånligt pris på medlemskap för alla hyresgäster, och bilar parkerade runt knuten.

stangastaden.se

Klimaträtt är ett initiativ som ska hjälpa och inspirera människor att på ett enkelt sätt minska sin klimatpåverkan i vardagen. Ett första steg är att erbjuda boende i ett flerfamiljshus i Uppsala praktiska verktyg i vardagen för att leva mer klimaträtt.

Webbsida Klimatratt.se

Läs mer om hur du kan köra mer klimaträtt med Sunfleet här. 

Houdini är ett outdoor-företag med visionen att folk ska uppleva mer, prestera bättre och ha mer kul. Utan någon som helst miljöpåverkan. När Houdini-produkter designas går hållbarhet och funktion hand i hand.

Som Sunfleetkund betalar du halva priset när du hyr friluftskläder hos Houdini. 

Läs mer om vårt samarbete med Houdini

Med Cabonline är det smartare och enklare än någonsin att boka och betala taxi.

Bilpool och taxi är bra komplement till varandra. Genom vårt samarbete erbjuder vi denna kombinerade mobilitetslösning till boende i nyproducerade lägenheter.

cabonline.se

Läs mer om vårt samarbete med Cabonline

Volvia grundades 1959 och erbjuder idag en av Sveriges bästa märkesförsäkringar och ett enklare bilägande för alla som kör Volvo. Oavsett om det är en egen bil, företagsbil eller lastbil.

Läs mer om vårt samarbete med Volvia här. 

Är du nyfiken på vad det innebär att vara en partner till Sunfleet?

Kontakta marknadschef Sandra Ryberg. 

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy