Samarbetspartners.

Tillsammans med våra partners stärker vi vårt erbjudande och skapar mervärden för medlemmarna. Sunfleet samarbetar med flera välkända varumärken. Här är några av dem:

Hyr unika boenden hos lokala värdar i över 190 länder! Airbnb startade 2008 och har på rekordtid växt till den största communityn bland människor som vill uppleva världen på ett nytt sätt, i alla möjliga prisklasser.

airbnb.se

Världens största biluthyrningsföretag. Hertz finns i 154 länder, på fler än 8 000 platser. En bil i sekunden, dygnet runt, hyrs ut via Hertz. Det blir i runda slängar 32 miljoner bilar om året det. 

Läs mer om vårt samarbete med Hertz här. 

Vår motsvarighet i Danmark. Med över 120 parkeringar runt om i Danmark är Delebilen den största bilpoolen i vårt rödvita grannland.

delebilen.dk

Bilar av hög kvalitet med fokus på miljö och säkerhet. Så ser vi på Volvo, och det är därför våra pooler fulla av deras bilar. Men det finns en anledning till: Volvo äger Sunfleet. 

Läs mer om vårt samarbete med Volvo här. 

Den största matvarubutiken på nätet med hemleverans sju dagar i veckan. Stort ekologiskt utbud, och alltid prisvärda och fräscha varor. Perfekt för bilfria, stressade matentusiaster som vill spara både tid och pengar.

mathem.se

Rabatter och förmåner när du som mest behöver dem: Under studietiden. Mecenat-kortet gör blir livet lite enklare för de drygt en miljon studenter som pluggar i Sverige just nu.

Läs mer om vårt samarbete med Mecenat här

Sedan 1922 har Motormännen verkat för bilistens bästa. Företaget lägger mycket kraft på trafiksäkerhetsfrågor, bland annat genom att stjärnmärka Europas vägnät utifrån ett flertal säkerhetsaspekter. Toppen, tycker vi.

Läs mer om vårt samarbete med Motormännen här.

Sveriges största förmånssida för landets seniorer, med över 150 000 medlemmar. Här finns mängder av erbjudanden för alla 55+.

Läs mer om vårt samarbete med Seniordeal här.

Vår motsvarighet i Norge, med bilpooler i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen och Trondheim.

Med över 100 bilar på 45 centrala poolplatser erbjuds medlemmarna bra tillgång till bil, bara när man behöver.

hertzbilpool.no

Läs mer om vårt samarbete med Hertz bilpool här.

Precis som namnet antyder kan du låna bil helt gratis! 

Det händer rätt ofta att Hertz bilar hyrs envägssträckor, och sedan behöver köras tillbaka. Då har du möjlighet att få en gratisresa mellan två städer!

Läs mer om vårt samarbete med Hertz Freerider här.

På Roadmate.se kan du söka medpassagerare om du har plats över i bilen, eller göra en resebevakning när du ska åka någonstans och vill ha på skjuts. Klimatsmart bilåkande? Åk tillsammans!

Läs mer om vårt samarbete med Roadmate här

Den största aktören på Linköpings bostadsmarknad. Stångåstaden och Sunfleet har haft ett framgångsrikt samarbete sedan 2006. Förmånligt pris på medlemskap för alla hyresgäster, och bilar parkerade runt knuten.

stangastaden.se

Klimaträtt är ett initiativ som ska hjälpa och inspirera människor att på ett enkelt sätt minska sin klimatpåverkan i vardagen. Ett första steg är att erbjuda boende i ett flerfamiljshus i Uppsala praktiska verktyg i vardagen för att leva mer klimaträtt.

Webbsida Klimatratt.se

Läs mer om hur du kan köra mer klimaträtt med Sunfleet här. 

Hos Retoy får barnen tillgång till mötesplatser där de kan byta leksaker med varandra och dessutom reparera sina gamla och trasiga leksaker. Retoy tar också emot leksaker för att dela ut till barn på asyl- och flyktningboenden. 

Läs mer om vårt samarbete med Retoy här. 

Houdini är ett outdoor-företag med visionen att folk ska uppleva mer, prestera bättre och ha mer kul. Utan någon som helst miljöpåverkan. När Houdini-produkter designas går hållbarhet och funktion hand i hand.

Som Sunfleetkund betalar du halva priset när du hyr friluftskläder hos Houdini. 

Läs mer om vårt samarbete med Houdini

Med Cabonline är det smartare och enklare än någonsin att boka och betala taxi.

Bilpool och taxi är bra komplement till varandra. Genom vårt samarbete erbjuder vi denna kombinerade mobilitetslösning till boende i nyproducerade lägenheter.

cabonline.se

Läs mer om vårt samarbete med Cabonline

Volvia grundades 1959 och erbjuder idag en av Sveriges bästa märkesförsäkringar och ett enklare bilägande för alla som kör Volvo. Oavsett om det är en egen bil, företagsbil eller lastbil.

Läs mer om vårt samarbete med Volvia här. 

Vi på Sunfleet är stolta över att vara en samarbetspartner till Blodomloppet under 2018.

Blodomloppet är Sveriges största motionslopp med över 112 000 deltagare i sjutton städer. Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil.

Läs mer om vårt samarbete med Blodomloppet

Är du nyfiken på vad det innebär att vara en partner till Sunfleet?

Kontakta marknadschef Sandra Ryberg. 

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Hyr Houdinikläder till -50%

Houdini är ett svenskt outdoor-företag som skapar mångsidiga, väldesignade och miljömässigt hållbara funktionskläder för alla tillfällen. Som Sunfleetmedlem hyr du skalplagg från Houdini till 50% rabatt (Foto: Erik Nylander).

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy