Våra priser.

Priset för att hyra bil beror förstås på vilken bilmodell du väljer, hur länge du behöver den och hur långt du ska köra. Medlemskapen är anpassade för att erbjuda bästa möjliga pris för alla olika behov och körvanor.

Ändringar i Sunfleets utbud och priser från 15 januari 2020

Från och med den 15 januari 2020 ändrar vi priserna för Sunfleets medlemskap One, Small och Medium. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar prisplan.  

Bakgrunden till prisjusteringen är att regeringen inför en automatisk, årlig indexuppräkning av drivmedelsskatterna från och med årsskiftet. Skatten på bensin kommer att höjas med 30 öre per liter och på diesel med 27 öre per liter. Dessutom påverkas Sunfleets kostnader av de stigande parkeringsavgifterna i många kommuner. 

Hur påverkas priserna?
Månadsavgifterna för medlemskapen One, Small och Medium kommer inte att ändras. Prisjusteringarna påverkar däremot kilometerpris, timpris, dygnshyra, helghyra samt veckohyra. Du kan se fullständiga prislistor för 2019 och 2020 i pdf:er nedan.

För att inte påverka er som bokar bilar över jul och nyår kommer den nya prislistan att börja gälla först från och med den 15 januari. Eftersom Sunfleets resor alltid debiteras vid avslutad resa, innebär det att alla resor som avslutas från den 15 januari och framåt kommer att debiteras enligt de nya priserna.

Hur påverkas Large-medlemmar?
I samband med prisjusteringen kommer Large-medlemskapet kommer att utgå. Anledningen är att Large har utnyttjats av ett relativt lågt antal kunder, vilket gör att kostnaderna har blivit för höga i förhållande till intäkterna. Vi beklagar de eventuella problem det utgående medlemskapet medför. Du som har Large-medlemskap kommer att automatiskt bli medlem i Medium. Skulle du vilja byta till ett annat medlemskap, eller om du har andra frågor, är du varmt välkommen att kontakta Sunfleets kundservice på info@sunfleet.com eller 0771 – 590 600.

Vilket medlemskap passar bäst?

Ställ in dina behov i kalkylatorn nedan så får du en indikation om priset.

Volvo V60

resor/mån

tim/resa

km/resa

Vad kostar en specifik resa?

Här kan du räkna ut exakt vad en en resa kostar. Priset avser privatperson. För bokning av bilar på någon flygplats tillkommer en avgift på 100 kr.

- - -

Tor 9 Jun

- - -

Tor 9 Jun

Tid

Körsträcka

Bilmodell & tillval

Få tillgång till tusentals nya Volvobilar över hela landet.

Allt från Volvo XC40 till XC90 - från 0 kr/månad. 

Blir det sent? Kom hem tidigt!

Som Medium-/Largemedlem bokar du bil för 0 kr/h mellan kl. 23:00 - 06:00. Kom snabbt hem, kom i tid till jobbet och slösa ingen tid på att leta parkeringsplats – bilens fasta parkeringsplats ingår alltid i priset.

© Sunfleet 2021. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy