Vi har bilarna. Har du p-platsen?

En bil i innerstaden står still 90 procent av tiden. Det är inte ett särskilt effektivt nyttjande, av vare sig bilen eller marken den står parkerad. En bilpoolsbil utnyttjas i större utsträckning.

En enda Sunfleet-bil kan ersätta fem vanliga bilar.

En enda bilpoolsbil kan ersätta fem privatägda bilar. Det är helt logiskt. Ingen använder ju bil hela tiden. Och eftersom våra bilar finns i olika modeller, storlekar och är tillgängliga hela dygnet så möter de många olika behov.

Men även om bilarna går varma behöver de någonstans att parkera. Vi söker ständigt nya p-platser i attraktiva lägen, främst i storstäderna. Hjälp oss att hitta dem!

Har din BRF parkeringasplatser för uthyrning?

Då är chansen är stor att vi vill hyra dem. Förutom rena hyresintäkter för föreningen kan vi erbjuda fina rabatter till de boende.

Upplåt P-platser vid nybyggnation

Med en bilpool i direkt anslutning till huset minskar behovet av egen bil för de boende. Istället för att anlägga en massa parkeringsplatser kan man fokusera på en grön och levande boendemiljö. Eller helt enkelt bygga fler bostäder där p-platserna annars skulle ha tagit upp mycket yta. Något att tänka påför dig som är byggherre eller beslutsfattare inom kommunen. 

© Sunfleet 2021. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy