Bilpool i nya fastigheter.

Färre bilar. Och ändå alltid tillgång till bil när man behöver. Här kan du som beslutsfattare i kommunen, eller byggherre till nya fastigheter, läsa mer om fördelarna med bilpool.

"Vi använder Sunfleet av flera anledningar...

...men huvudanledningarna är att ni säljer en bra produkt, ger god service till både oss och kunderna och att vi ser att bilinnehavet hos våra boende faktiskt sjunker. Detta leder till att fler av våra boende väljer att resa med på ett mer hållbart sätt vilket är bra för både närmiljö och miljön globalt."

Theodor Alexandris, Projektledare Riksbyggen. 

Så fungerar Sunfleet.

Hållbarhet

Med en bilpool i direkt anslutning till huset minskar behovet av egen bil för de boende. Istället för parkeringsplatser kan en grön och levande boendemiljö skapas. Eller byggnation av ännu fler miljösmarta bostäder om man så vill. Bilpoolsmedlemmar tenderar också att förändra sitt beteende. Onödiga körningar uteblir och vilket leder till färre bilar på vägarna. 

Ekonomi

De boende slipper fundera på service, däckbyten, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägandet. Men har ändå full tillgång till nya, trafiksäkra och ofta miljöklassade Volvobilar.

Utbildning och information.

Vi utbildar mäklare och hyresvärdar om fördelarna med bilpool. Vi håller i informationsträffar för de boende, och visar hur bokningssystemet fungerar. Det enda du behöver fundera på är:

Vilka fantastiska saker kan h
ända i en stad när det finns färre bilar i den? 

100 frågor om bildelning

Att bygga in delningsbara bilar i nybyggnadsprojekt blir allt populärare. Flera tusentals lägenheter har nu tillgång till Sunfleet via sin bostad. För byggbolag finns det många fördelar med för att bygga in delningsbara bilar. I allt fler nybyggnadsprojekt är det en självklarhet men branchen har fortfarande mycket kvar att lära.

Därför har vi tagit fram 100 frågor om bildelning. Ett dokument där vi ger svar på de vanligaste frågorna vi får av kommuner, byggherrar och andra intressenter. Målet är en gemensam samsyn för vad som gäller och att inspirera till att fler poolplatser byggs. 

Vill du ta del av dokumentet? Fyll i formuläret nedan. 

© Sunfleet 2021. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy