Nu lanseras M.

Med större flexibilitet och mer pålitlig tillgång - M är din bil, när du behöver den. Nu lanseras M i Stockholm och Uppsala.

För 20 år sen skapade Sunfleet möjligheten att enkelt tillgå en bil utan att behöva äga den. Kundförväntningar har sen dess ökat i takt med att nya digitala tjänster kommit ut på marknaden. Sunfleets plattform är idag för gammal för att kunna utvecklas vidare. Den samlade kunskapen och erfarenheten från dessa 20 år har bidragit till att bygga en ny och modern bildelningstjänst värdig framtiden. Den kallas M.

Här kan du läsa mer om M

Som Sunfleetkund i Stockholm och Uppsala kommer du inom kort bjudas in till M, tillsammans med ett exklusivt erbjudande.

Utöver en smartare service och plattform som lär sig av och anpassar sig efter våra kunders användning, för M med sig flera direkta fördelar. Mängden tillgängliga bilar kommer öka. Vi har förbättrat användarupplevelsen genom hela kundresan. Prisbilden kommer vara mer översiktlig och inkluderar nu samtliga kostnader som bränsle, trängselskatt, försäkring och 300 km körsträcka om dagen. I den nya M-appen finns allt som du kan tänkas behöva som att t ex boka, låsa upp bilen eller prata med kundservice. M är en service som ständigt kommer att utvecklas. Vi ser oss fortfarande i en testfas och tar gärna emot din feedback.

Stor-Stockholm och Uppsala är den första marknaden där Sunfleet blir M.

Har du frågor? Här nedanför hittar du en stor sammanställning av vanliga frågor och svar. 

Vanliga frågor och svar

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy