Sunfleet blir M i Göteborg & Malmö

Den 16 och 23 mars

Sunfleet blir M i Göteborg & Malmö

När Volvo Cars startade Sunfleet för 20 år sedan var man en av de tidiga pionjärerna inom bildelning. Det är tack vare alla kunder som vi nu kan vara säkra på att bildelning är här för att stanna. Och som kan utvecklas till något ännu bättre. 

Volvo Car Mobility, bolaget bakom Sunfleet, har ambitionen att skapa en digital och framför allt hållbar bildelningstjänst i världsklass och därför ersätter vi Sunfleet med den nya tjänsten M. Den 16 mars lanserar vi M i Göteborg, och den 23 mars i Malmö – med omnejd.  

M kan det som Sunfleet kan, men med större möjligheter att utvecklas. Den största skillnaden är nog det du inte ser; tekniken bakom är nyckeln till en intuitiv och personlig tjänst som kommer att bli bättre ju mer du använder den. 

Men varför inte bara utveckla Sunfleet? Sunfleet har varit mycket uppskattat, men tekniken och plattformen går inte att vidareutveckla på det sätt som behövs för att möta framtidens behov, därför har vi valt att bygga nytt från grunden, och då även när det gäller namn och varumärke. Du kan dock vara trygg med att vi har tagit med erfarenheterna från alla de år som Sunfleet har funnits. 

Vi har utvecklat M under två år med hjälp av både Sunfleet-kunder och nya användare. De flesta parkeringarna ligger kvar och bilarna är från Volvo Cars, så mycket kommer du att känna igen. Den nya M-appen gör upplevelsen smidigare, i den kan du göra allt från att boka din bil till att låsa upp den. Inga plastkort, koder eller nycklar behövs. Våra kunder i Stockholm och Uppsala har i snitt gett oss betyget 4,7 av 5 sedan i oktober. 

När M lanserar i Göteborg och Malmö kommer det också finnas en ny prismodell jämfört med den du kan se i M-appen eller på m.co just nu. Den nya blir enklare och mer lik Sunfleets, med en timkostnad och tillägg per kilometer. Mer information om detta får du när vi kommer närmare att bilarna ska uppgraderas. 

Fram till den 9 mars kan du använda och boka Sunfleet som vanligt. Men under perioden från den 9-23 mars kommer bilarna i Göteborg och Malmö med omnejd att flyttas över från Sunfleet till M. Under den här tiden kan du behöva använda både Sunfleet.com och M-appen för bokningar.

Välkommen att höra av dig till Sunfleets kundservice om du har mer frågor, du når oss på 0771-590 600.

Vänliga hälsningar,

Therese Ahlström Brodowsky 
VD, Sunfleet & Volvo Car Mobility Sweden

FAQ

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy