Jobba hos oss.

Vi utvecklas, växer och blir större. Vill du bli en av oss?

Lediga tjänster just nu.

Drivs du av att på riktigt göra skillnad genom att få människor att ändra beteende och samtidigt vara med och skapa framtidens mobilitet? Vi söker nu efter dig som vill vara med oss på den här resan. Just nu har vi flera lediga lediga tjänster tjänster 

City Manager i Stockholm
City Manager i Göteborg
City Manager i Malmö & Mitt

Säljare Stockholm
Säljare Malmö

Lediga tjänster: Säljare till Stockholm & Malmö

Drivs du av att på riktigt göra skillnad genom att få människor att ändra beteende och samtidigt vara med och skapa framtidens mobilitet? Vi söker nu efter dig som vill vara med oss på den här resan och som älskar att arbeta med försäljning.

Säljare Stockholm
Säljare Malmö

Vill du bli en av oss?

Våra medarbetare drivs av en vilja att hitta nya smarta lösningar på gamla problem och att med hjälp av den senaste tekniken och ett lateralt tänkande utveckla tjänster för att förbättra och förenkla människors tillvaro. Att tro på det man gör ger en känsla av meningsfullhet och därför är det viktigt för oss att just du som söker dig till oss tror på en möjlighet till förändring i samhället och vill bidra till den.

Vill du vara med på vår resa och bygga framtidens hållbara städer?

 Även om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu, skicka gärna en spontanansökan, kanske är du rätt för oss. 

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Hyr Houdinikläder till -50%

Houdini är ett svenskt outdoor-företag som skapar mångsidiga, väldesignade och miljömässigt hållbara funktionskläder för alla tillfällen. Som Sunfleetmedlem hyr du skalplagg från Houdini till 50% rabatt (Foto: Erik Nylander).

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy