Jobba hos oss.

Vi utvecklas, växer och blir större. Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss?

Våra medarbetare drivs av en vilja att hitta nya smarta lösningar på gamla problem och att med hjälp av den senaste tekniken och ett lateralt tänkande utveckla tjänster för att förbättra och förenkla människors tillvaro. Att tro på det man gör ger en känsla av meningsfullhet och därför är det viktigt för oss att just du som söker dig till oss tror på en möjlighet till förändring i samhället och vill bidra till den.

Vill du vara med på vår resa och bygga framtidens hållbara städer?

Field Staff 6-månaderskontrakt, Göteborg

Drivs du av att på riktigt göra skillnad genom att få människor att ändra beteende och samtidigt vara med och skapa framtidens mobilitet? Vi söker nu efter dig som vill vara med oss på den här resan och som älskar att arbeta med bilar och service. Läs mer om tjänsten och sök »


Om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu, skicka gärna en spontanansökan, kanske är du rätt för oss. 

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

Ändringar i Sunfleets utbud och priser

Från och med den 15 januari 2020 ändrar vi priserna för Sunfleets medlemskap One, Small och Medium. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar prisplan.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy