Cabonline

Cabonline och Sunfleet - Kompletterande tjänster i nybyggnadsprojekt.

Bilpool och taxi ingår för de nyinflyttade.

Cabonline är ett smartare sätt att betala och boka taxi. Med Skandinaviens största taxiflotta erbjuds deras kunder en hög tillgänglighet. Bokningen görs enkelt i deras App. Dessutom finns de på hela 200 orter. 

Läs mer om Cabonline

Vårt samarbete
Sunfleet har under ganska många år arbetat med att bygga in bilpool i nybyggen. Genom ett samarbete med Cabonline kan även taxi erbjudas till de boende. Taxi och Bilpool löser olika typer av resor och kan komplettera varandra bra. 

Läs mer om Sunfleet i nybyggnation. 

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy