Bilpool i Visby | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Rosornas stad Visby på Gotland är en av Sveriges äldsta städer samt en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien och är sedan 1995 med på Unescos världsarvslista. Innanför den spektakulära ringmuren som omger innerstaden blir du snabbt förälskad i de pittoreska små husen och de smala gränderna. Det kryllar av vackra kyrkoruiner och missa inte att gå in i Domkyrkan S:ta Maria! Det finns många fina och mysiga besöksmål runtom på Gotland, troligen vill du ta dig till ställen både på den norra och södra sidan av ön. Då passar det att ha tillgång till en egen bil!

Att hyra bil genom Sunfleets bilpooler är perfekt för dig som ska fira semester, göra en dagsutflykt eller behöver uträtta ett ärende som kräver bil. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool. Enkelt visst? Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. 

Våra parkeringar i Visby

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy