Bilpool i Visby | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Rosornas stad Visby på Gotland är en av Sveriges äldsta städer samt en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien och är sedan 1995 med på Unescos världsarvslista. Innanför den spektakulära ringmuren som omger innerstaden blir du snabbt förälskad i de pittoreska små husen och de smala gränderna. Det kryllar av vackra kyrkoruiner och missa inte att gå in i Domkyrkan S:ta Maria! Det finns många fina och mysiga besöksmål runtom på Gotland, troligen vill du ta dig till ställen både på den norra och södra sidan av ön. Då passar det att ha tillgång till en egen bil!

Att hyra bil genom Sunfleets bilpooler är perfekt för dig som ska fira semester, göra en dagsutflykt eller behöver uträtta ett ärende som kräver bil. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool. Enkelt visst? Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. 

Våra parkeringar i Visby

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften till en vän (värde 169 kr). För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Sunfleet Plus.

Nu kan du skaffa Sunfleet Plus för 1849kr/mån! Få tillgång till bil och kollektivtrafik i hela landet – med ett och samma kort. Dessutom finns nu även hyrcykel, i både Göteborg och Lund, med i Sunfleet Plus-utbudet.

Dela din upplevelse och vinn.

Hur använder du Sunfleet och hur förgyller medlemskapet din vardag? Dela dina upplevelser på Instagram och få chans att vinna en Sunfleetresa, värd upp till 500 kr.

© Sunfleet 2018. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy