Här finns våra bilar / Uppsala / Sala backe /

Gröna Gatan - Gröna gatan 30

Här finns våra bilar/Uppsala/Sala backe/ Sala backe - Gröna gatan 30

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Gröna gatan 30
75433 Uppsala

Hitta hit

Poolplatsen är belägen i garaget som nås via Gröna Gatan 30. För inpassering och utpassering, både i bil och till fots, används koden som fås i boknings sms. Vid inpassering så finns koddosan till höger om garageporten.

Plats

Bilen står parkerad på uppmärkta Sunfleet platser direkt när man kommer ner i garaget . Vid utpassering i bil finner ni koddosan på vänster sida innan uppfarten till garageporten.

Bilar på Sala backe - Gröna Gatan

Volvo XC40

Volvo XC40

  • Bilgrupp: XC Small
  • Färg: MBLÅ
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy