Här finns våra bilar / Uppsala / Kungsängen /

Muningatan - AF - Kungsängsgatan 45

Här finns våra bilar/Uppsala/Kungsängen/ Kungsängen - Kungsängsgatan 45

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 9/15/2019

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Kungsängsgatan 45
75308 Uppsala

Hitta hit

Poolplatsen är belägen på den parkeringsyta som ligger i korsningen Strandbodgatan/Kungsängsgatan. Från Strandbodgatan, ta höger in på Kungsängsgatan. Följ sedan vägen nästan hela vägen tills du nått det stora "valvet". Innan valvet finns det en ramp upp till vänster som leder upp till parkeringsyta B, där bilarna är placerade. Parkeringsytan går också att nås via en trappa som nås från Strandbodgatan, strax innan korsningen till Kungsängsgatan.

Plats

Nr 23 - 24

Bilar på Kungsängen - Muningatan - AF

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy