Här finns våra bilar / Uppsala / Gränby /

Solskensgatan - Solskensgatan 5

Här finns våra bilar/Uppsala/Gränby/ Gränby - Solskensgatan 5

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Solskensgatan 5
75431 Uppsala

Hitta hit

Poolplatsen är belägen på den parkeringsyta som ligger vid Solskensgatan, utanför Riksbyggens nya hus med de färgglada balkongerna.

Plats

Bilen står på plats 9, utanför Riksbyggens nybyggda hus (med de färgglada balkongerna). OBS! Förväxla inte vår plats med den nummer 9 som ligger närmare korsningen till Gärdets Bilgata. Vår p-plats är den som är uppskyltad med Sunfleet-skylt, längre in på Solskensgatan.

Bilar på Gränby - Solskensgatan

Volvo V60 Nya

Volvo V60 Nya

  • Bilgrupp: Mellan
  • Färg: SVART
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy