Här finns våra bilar / Uppsala / Gränby /

Råbyvägen 53 - Råbyvägen 53

Här finns våra bilar/Uppsala/Gränby/ Gränby - Råbyvägen 53

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Råbyvägen 53
75429 Uppsala

Hitta hit

Poolplatsen är belägen i garaget med infart Råbyvägen 53, korsningen Råbyvägen och Bruno Liljeforsgatan. Byggområde så kartan är tyvärr lite otydlig.

Plats

Inpassage till fots sker genom garageporten. Tryck på knappen till vänster om garagedörren för öppning. Kod fås i ett boknings sms. Bilen står parkerad på uppmärkta Sunfleet platser direkt när man kommer in i garaget. Utpassage med bil sker via öppningsdosa i bilen.

Bilar på Gränby - Råbyvägen 53

Volvo V60 Nya

Volvo V60 Nya

  • Bilgrupp: Mellan
  • Färg: SVART
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy