Här finns våra bilar / Stockholm / Stockholm Norrmalm /

Regeringsgatan Nedre plan - Regeringsgatan 109

Här finns våra bilar/Stockholm/Stockholm Norrmalm/ Stockholm Norrmalm - Regeringsgatan 109

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Poolen görs om till en M-station 9/15/2019

Sunfleet-poolen görs om och blir en M-station. Den 23:e september kan du ladda ner M-appen i Google Play eller App Store. Som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala kommer du få en e-postinbjudan till M, tillsammans med ett exklusivt starterbjudande, i samband med lanseringen. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Regeringsgatan 109
11139 Stockholm

Hitta hit

Poolplatsen är belägen i Q-Parks garaget Regeringsgatan. För inpassage till garaget använd entrekod som fås i boknings sms. Inne i garaget gå mot sektion B (nedre plan) och använd den vänsta nedfarten. För inpassage i denna låsta del använd garagekod sektion B som fås i boknings sms. Bilarna står parkerade på ”Sektion B”, rakt fram och sedan till höger när man kör in.

Plats

Bilarna står parkerade längst in i den förhyrda delen, i ett rum till höger. Bilarna står parkerade på uppmärkta platser.

Bilar på Stockholm Norrmalm - Regeringsgatan Nedre plan

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Snart lanseras den nya tjänsten M i Stockholm och Uppsala.

20 års erfarenhet med Sunfleet har bidragit till att bygga en ny och modern bildelningstjänst värdig framtiden. Den kallas M.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy