Här finns våra bilar / Stockholm / Skarpnäck /

Riksrådsvägen - Riksrådsvägen 46

Här finns våra bilar/Stockholm/Skarpnäck/ Skarpnäck - Riksrådsvägen 46

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Riksrådsvägen 46
12839 Stockholm

Hitta hit

Poolplatsen är belägen på en utomhusparkering vid Riksrådsvägen 46.

Plats

På utomhusparkeringen står bilen vid uppmärkt Sunfleet skylt som är den fjärde parkeringsplatsen räknat från vänster till höger på nummer 106. Vänligen återlämna bilen på våran parkeringsplats då de andra platserna tillhör boende i området.

Bilar på Skarpnäck - Riksrådsvägen

Volvo XC40

Volvo XC40

  • Bilgrupp: XC Small
  • Färg: MBLÅ
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy