Här finns våra bilar / Stockholm / Bromma /

Bromma Stockholm Airport - Flygplatsinfarten 50

Här finns våra bilar/Stockholm/Bromma/ Bromma - Flygplatsinfarten 50

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Flygplatsinfarten 50
16867 Stockholm

Hitta hit

Poolplatsen är belägen på abonnemangsparkeringen i parkeringsområde P1, i direkt anknytning till flygplansterminalen.

Plats

Till fots nås bilarna med enkelhet från terminalen. Utanför entrén till terminalen, gå mot den stora taxiparkeringen till vänster. Vid "glastuben" till höger om taxifickorna leder en trappa upp till långtidsparkeringen och område P1. Väl uppe går till vänster och sedan rakt fram, nästan så långt det går, så syns bilarna till vänster på rad 39. Med bil nås poolplatsen via samma infart som till långtidsparkeringen. När du kommer fram till infartsbommen håller du in parkeringskortet mot kortläsaren. Bommen öppnas och du kör vidare till parkeringsområde P1. Där finns det en ny bom för infart. Även här använder du kortet för att öppna bommen. Kör rakt fram och sedan till höger så kommer de uppmärkta platserna tydligt att synas. Kortet som du finner mellan säterna i bilen används vid både in- och utpassering. OBS kortet ska läggas emot läsaren INTE sättas in.

Bilar på Bromma - Bromma Stockholm Airport

Volvo V60 Nya

Volvo V60 Nya

  • Bilgrupp: Mellan
  • Färg: GRÅ
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy