Här finns våra bilar / Solna / Huvudsta /

Arvid Tydéns allé - Diktarvägen 8

Här finns våra bilar/Solna/Huvudsta/ Huvudsta - Diktarvägen 8

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-24

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Diktarvägen 8
17169 Solna

Hitta hit

Poolplatserna är belägen i garaget som nås via Diktarvägen 8. För inpassering till fots och bil via garageporten, ange den kod som givits i boknings-sms på koddosan vid porten + tryck OK efteråt. För utpassering så finns det en stor garagedörrsdosa precis på vänster sida vid garageporten. Tryck där på att dörren ska öppnas så kan man passera ut med bil el till fots.

Plats

Väl inne i garaget gå nedför backen så syns bilen på plats 56.

Bilar på Huvudsta - Arvid Tydéns allé

Volvo XC40

Volvo XC40

  • Bilgrupp: XC Small
  • Färg: MBLÅ
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy