Här finns våra bilar / Solna / Bergshamra /

Bockholmsvägen - Bockholmsvägen 2

Här finns våra bilar/Solna/Bergshamra/ Bergshamra - Bockholmsvägen 2

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-24

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Bockholmsvägen 2
17078 Solna

Hitta hit

Poolplatsen är beläggen på en utomhusparkering som nås från Bockholmsvägen. Från Bockholmsvägen är det en infart till parkeringen, direkt till höger är det en liten ramp upp till övre parkeringsdäcket och där står bilen parkerad på nummer A 31 vid uppmärkt Sunfleet skylt.

Plats

Bilen står parkerad på däck A nummer 31 vid uppmärkt Sunfleet skylt.

Bilar på Bergshamra - Bockholmsvägen

Volvo XC40

Volvo XC40

  • Bilgrupp: XC Small
  • Färg: GRÅ
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy