Här finns våra bilar / Sollentuna / Häggvik /

Minervavägen - Minervavägen 28

Här finns våra bilar/Sollentuna/Häggvik/ Häggvik - Minervavägen 28

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Bilarna är tillgängliga till åtminstone 2019-09-15

Vi har spännande förändringar på gång, vilket gör att vi begränsat möjligheten att boka längre fram i tiden. I höst kommer stora delar av Sunfleets pooler flyttas till den nya tjänsten - M. Mer information kommer inom kort. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Minervavägen 28
19150 Sollentuna

Hitta hit

Poolplatser är belägen i garaget som nås med infart Minervavägen 28. Inpassage till fots sker via kod + OK som fås i boknings sms och garageporten till höger. Utpassage med bil sker med koddosa i bilen och utpassage till fots via snöret vid utfarten som öppnar garagedörren.

Plats

Bilen står parkerad på en uppmärkt Sunfleet plats längst in, plats nummer 29.

Bilar på Häggvik - Minervavägen

Renault ZOE 41 kWh

Renault ZOE 41 kWh

  • Bilgrupp: Elbil
  • Färg: VIT
  • Platser: 5

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy