Bilpool i Skövde | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Skövde är känt som industristad med Volvo som största arbetsgivare. Staden ligger mitt emellan våra stora sjöar Vänern och Vättern i Västergötland och läget gör att det aldrig är långt bort till den vackra naturen. Kanske vill du åka iväg på en utflykt med familjen eller vännerna till en sjö eller skog men äger ingen bil?

Bli medlem i Sunfleet. Boka en hyrbil som passar dig och dina behov. Ta dig till din närmaste bilpool i Skövde. Lås upp bilen med ditt Sunfleet-kort, ett sms eller vår app. Nu är det bara att köra iväg! Enkelt visst? Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. 

Våra parkeringar i Skövde

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy