Bilpool i Norrköping, Södra Butängen | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Tillfället spelar mindre roll för oss. Vi vill göra allt för att förenkla din vardag och erbjuder dig friheten som du får med tillgången till en egen bil - men du behöver bara betala en bråkdel av vad en sådan skulle kosta! Våra hyrbilar är dessutom bättre ur ett miljöperspektiv eftersom ni är flera personer som delar på färre bilar. Bli medlem i Sunfleet och kolla upp din närmaste bilpool i Södra Butängen redan idag! 

Våra parkeringar i Norrköping, Södra Butängen

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy