Bilpool i Norrköping, Södra Butängen | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Tillfället spelar mindre roll för oss. Vi vill göra allt för att förenkla din vardag och erbjuder dig friheten som du får med tillgången till en egen bil - men du behöver bara betala en bråkdel av vad en sådan skulle kosta! Våra hyrbilar är dessutom bättre ur ett miljöperspektiv eftersom ni är flera personer som delar på färre bilar. Bli medlem i Sunfleet och kolla upp din närmaste bilpool i Södra Butängen redan idag! 

Våra parkeringar i Norrköping, Södra Butängen

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

Ändringar i Sunfleets utbud och priser

Från och med den 15 januari 2020 ändrar vi priserna för Sunfleets medlemskap One, Small och Medium. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar prisplan.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy