Bilpool i Malmö, Lugnet | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Barnen har träning flera gånger i veckan och behöver ofta skjuts med kort varsel, veckohandlingen blir dessutom så mycket smidigare när man bara kan lasta in alla varorna i en bil. Fördelarna med tillgången till egen bil är många. På Lugnet hittar du en av våra bilpooler vid Konserthuset och en annan vid gamla Teliahuset. Vad väntar du på? Bli medlem i Sunfleet redan idag och upptäck fördelarna med bilpool!

Våra parkeringar i Malmö, Lugnet

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy