Här finns våra bilar / Linköping / Innerstaden /

Guldmyntet - Södra Stånggatan 4

Här finns våra bilar/Linköping/Innerstaden/ Innerstaden - Södra Stånggatan 4

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Poolen Guldmyntet stänger den första veckan i december i och med att Lejonfastigheter flyttar sitt kontor till Industrigatan 5 (dit bilarna följer med). Alla bokningar som görs på dessa bilar flyttas med till den nya poolen!

Poollösning

Halvöppen pool, bilarna är reserverade under dagtid på vardagar.

Adress

Södra Stånggatan 4
58273 Linköping

Hitta hit

Parkeringen Guldmyntet ligger längs Södra Stånggatan mellan Tullbron och Cleantech Park. Om du kommer från Tullbron så ligger Guldmyntet på vänster sida efter ca 150 meter.

Plats

Våra poolplatser på parkeringen Guldmyntet är i den sydligaste delen av parkeringen i den del som är förhyrd av Lejonfastigheter. Våra 2 poolplatser är markerade med en Sunfleetskylt.

Bilar på Innerstaden - Guldmyntet

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy