Här finns våra bilar / Karlstad / Bryggudden /

P-hus Bryggudden - Bergendorffsgatan 5

Här finns våra bilar/Karlstad/Bryggudden/ Bryggudden - Bergendorffsgatan 5

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Bergendorffsgatan 5
65216 Karlstad

Hitta hit

P-huset ligger mellan Tolagsgatan och Bergendorffsgatan. Infarten med bil sker från kortsidan av p-huset i slutet av Tolagsgatan. Ingång till fots sker från Bergendorffsgatan precis till höger om den blivande matbutiken.

Plats

Vid infarten till P-huset sitter kameraläsare som automatiskt öppnar bommarna för bilen. Kör upp på våning 3 och där är våra poolplatser de längst till vänster av laddplatserna. Kommer du till fots tar du hissen till våning 3 och sedan har du bilarna till vänster när du går ur hissen. Våra p-platser har Sunfleet-skyltar uppsatta.

Bilar på Bryggudden - P-hus Bryggudden

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy