Bilpool i Helsingborg | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

I Helsingborg är det alltid nära till havet vilket gör att det blåser en hel del, men ger också en otrolig charm och gör staden till ett populärt resmål under sommarmånaderna. Närheten till Helsingör i Danmark är också en av stadens fördelar. Då både europavägarna E4, E6 och E20 möts i Helsingborg är det lätt att ta sig hit med med bil och Ängelholm/Helsingborgs flygplats ligger bara drygt 20 minuters från stadens centrum.

Sunfleet erbjuder dig tillgång till bil, när du vill. Som medlem i Sunfleet slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan, appen eller vår kundsupport. Du väljer med fördel att plocka upp din hyrbil i din närmaste bilpool i Helsingborg. Enkelt visst? Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. 

Våra parkeringar i Helsingborg

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

Ändringar i Sunfleets utbud och priser

Från och med den 15 januari 2020 ändrar vi priserna för Sunfleets medlemskap One, Small och Medium. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar prisplan.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy