Bilpool i Helsingborg | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

I Helsingborg är det alltid nära till havet vilket gör att det blåser en hel del, men ger också en otrolig charm och gör staden till ett populärt resmål under sommarmånaderna. Närheten till Helsingör i Danmark är också en av stadens fördelar. Då både europavägarna E4, E6 och E20 möts i Helsingborg är det lätt att ta sig hit med med bil och Ängelholm/Helsingborgs flygplats ligger bara drygt 20 minuters från stadens centrum.

Sunfleet erbjuder dig tillgång till bil, när du vill. Som medlem i Sunfleet slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan, appen eller vår kundsupport. Du väljer med fördel att plocka upp din hyrbil i din närmaste bilpool i Helsingborg. Enkelt visst? Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. 

Våra parkeringar i Helsingborg

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy