Här finns våra bilar / Göteborg / Stampen /

Färgaregatan - Färgaregatan 6A

Här finns våra bilar/Göteborg/Stampen/ Stampen - Färgaregatan 6A

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

| Poolen stängs 3/10/2020 i Sunfleet och öppnar kort efter i M

Sunfleet-poolen kommer att ersättas och bli en M-station. I samband med lanseringen kommer du som Sunfleet-medlem i Göteborg eller Malmö få ett mail med ett välkomsterbjudande till M. Mer information om när poolen öppnar och finns tillgänglig hos M kommer. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Färgaregatan 6A
41102 Göteborg

Hitta hit

Poolen finns i ett garage på Färgaregatan 6. För att komma in i garaget krävs en kod som finns att hitta i din aktiva bokning i appen eller via sms. Koddosan sitter vid infarten och det är även via infarten du till fots tar dig in i garaget. För att ta dig ut ur garaget gäller samma kod.

Plats

Poolen finns på övre plan, på plats 41, 42, 43 och 44. Två st laddplatser. Platserna är uppmärkta med Sunfleetskyltar.

Bilar på Stampen - Färgaregatan

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy