Här finns våra bilar / Göteborg / Masthugget /

Värmlandsgatan - Värmlandsgatan 2

Här finns våra bilar/Göteborg/Masthugget/ Masthugget - Värmlandsgatan 2

Viktigt

Alla Sunfleets bilar är märkta med Smart DNA

| Poolen stängs 3/12/2020 i Sunfleet och öppnar kort efter i M

Sunfleet-poolen kommer att ersättas och bli en M-station. I samband med lanseringen kommer du som Sunfleet-medlem i Göteborg eller Malmö få ett mail med ett välkomsterbjudande till M. Mer information om när poolen öppnar och finns tillgänglig hos M kommer. Läs mer om M

Poollösning

Öppen pool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt.

Adress

Värmlandsgatan 2
41328 Göteborg

Hitta hit

Poolen finns längst ner på Värmlandsgatan, i korsningen mellan Masthamnsgatan/Värmlandsgatan och i anslutning till gångbron och trappan som leder över till Stena Line-terminalen.

Plats

De två yttersta platserna på grusparkeringen.

Bilar på Masthugget - Värmlandsgatan

Aktuellt hos Sunfleet

Bil hela helgen till fast pris.

Fredag kl 17 till måndag kl 08 är bilen bara din. Inget timpris, endast kilometerkostnad och ett fast pris för hela helgen. Drivmedel ingår som vanligt i priset.

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

M är Live i Stockholm och Uppsala

Nu kan du ladda ner M-appen från App Store eller Google Play! Och som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala har du ett fint starterbjudande.

© Sunfleet 2020. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy