Bilpool i Göteborg, Kallebäck | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Är ni en sportig familj? Det är smidigt och praktiskt med bil när det ska tas med utrustning och skjutsas till olika träningar, lopp och matcher. Om inte annat är ju bilens bagageutrymme önskvärt när veckans storhandling ska göras. I Kallebäck hittar du vår bilpool på Ostgatan. Vad väntar du på? Bli medlem i Sunfleet idag, boka en hyrbil i din smak, hämta ut den och kör iväg! /goteborg/kalleback/

Våra parkeringar i Göteborg, Kallebäck

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Hyr Houdinikläder till -50%

Houdini är ett svenskt outdoor-företag som skapar mångsidiga, väldesignade och miljömässigt hållbara funktionskläder för alla tillfällen. Som Sunfleetmedlem hyr du skalplagg från Houdini till 50% rabatt (Foto: Erik Nylander).

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy