Bilpool i Göteborg, Björkekärr | Här kan du hyra våra bilar.

Sök på postnummer, stad, område eller gata...
Sök på postnummer, stad, område eller gata.
Visa fullständig lista
Stäng

Öster om Kålltorp hittar du stadsdelen Björkekärr som gränsar till Delsjöområdets naturreservat, känt för sin vackra natur och fina badplatser. Vid Delsjön går det att hyra kanoter för en tur på vattnet. I Björkekärr finns också flera genuina femtiotalstorg som Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget.

I Björkekärr hittar du en av våra bilpooler vid Stabbetorget och en annan på Robertshöjd, båda öppna dygnet runt. Bor du nära en av Sunfleets bilpooler kan du nästan se den som ditt privata garage, fast bilen blir bättre utnyttjad av någon annan medan du ändå inte använder den. Och du behöver inte tvätta eller tanka bilen heller! Bra visst? Välkommen till Sunfleet! 

Våra parkeringar i Göteborg, Björkekärr

Aktuellt hos Sunfleet

Värva dina vänner.

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 100 kr att använda vid din nästa resa.

Boka bil en hel vecka.

Vi har fasta veckopriser för dig som vill ha bil en lite längre period. Drivmedel och bilens fasta p-plats ingår som vanligt i priset.

Vi välkomnar M

Under det senaste året har vi tillsammans med Volvo Car Mobility, utvecklat en ny bildelningstjänst – M. Nu har vi börjat betatesta den nya tjänsten på utvalda platser i Stockholm.

© Sunfleet 2019. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy