Ändringar i Sunfleets utbud

2020

Ändringar i Sunfleets utbud 2020

Sunfleet blir M i flera svenska städer

Under 2020 genomgår Sunfleets utbud förändringar. I vissa städer stängs bilpoolerna och i andra ersätts Sunfleet med Volvo Car Mobilitys nya tjänst M. Volvo Car Mobility, bolaget bakom Sunfleet, har ambitionen att skapa en världsledande lösning för bildelning och därför ersätter vi Sunfleet med den nya tjänsten M i flera svenska städer. 

Volvo Car Mobility, bolaget bakom Sunfleet, har ambitionen att skapa en digital och framför allt hållbar bildelningstjänst i världsklass och därför ersätter vi Sunfleet med den nya tjänsten M i flera städer runt om i Sverige. M kan det som Sunfleet kan, men med större möjligheter att utvecklas. Den största skillnaden är nog det du inte ser: tekniken bakom är nyckeln till en intuitiv och personlig tjänst som kommer att bli bättre ju mer du använder den. 

Men varför inte bara utveckla Sunfleet? Sunfleet har varit mycket uppskattat, men tekniken och plattformen går inte att vidareutveckla på det sätt som behövs för att möta framtidens behov, därför har vi valt att bygga nytt från grunden, och då även när det gäller namn och varumärke. Du kan dock vara trygg med att vi har tagit med erfarenheterna från alla de år som Sunfleet har funnits. 

Vi har utvecklat M under två år med hjälp av både Sunfleet-kunder och nya användare. De flesta parkeringarna ligger kvar och bilarna är från Volvo Cars, så mycket kommer du att känna igen. Den nya M-appen gör upplevelsen smidigare, i den kan du göra allt från att boka din bil, förlänga din bokning, till att låsa upp den eller kontakta M:s kundtjänst. Inga plastkort, koder eller nycklar behövs. 

Du som Sunfleet-kund i dessa städer har fått information per mail om transformationen till M.

Sunfleet stänger i Stockholm:
1-10 april 2021

Sunfleet blir M i Trollhättan och Linköping:
1 oktober 2020

Sunfleet blir M i Helsingborg
2 september 2020

Sunfleet blir M i Malmö och Lund 
23 mars 2020

Sunfleet blir M i Göteborg och Borås
16 mars 2020

 

Sunfleet stänger bilpooler 

Under 2020 stänger Sunfleet bilpooler i ett antal städer. Detta för att efterfrågan för tjänsten har varit låg och gör att vi inte har möjlighet att driva affären vidare. 

Du som kund Sunfleet-kund i dessa städer har fått information per mail om ändringen i utbudet. 

1 januari 2021 stänger Sunfleets stationer i:
Umeå
Gävle
Jönköping

1 september 2020 stänger Sunfleets stationer i:
Norrköping

30 juni 2020 stänger Sunfleets stationer i följande städer:
Karlstad
Skoghall
Skövde
Sundsvall
Varberg
Visby
Västerås
Växjö
Örebro

 

Ändringar i Sunfleets utbud och priser från 15 januari 2020

Från och med den 15 januari 2020 ändrar vi priserna för Sunfleets medlemskap One, Small och Medium. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar prisplan. Läs mer här.

© Sunfleet 2021. All rights reserved. | Allmänna villkor | Om cookies | Ändra cookies inställningar | Personuppgiftspolicy